GPS контроль витрат палива

НОВИНИ >>> GPS КОНТРОЛЬ ВИТРАТ ПАЛИВА >>>

Чому технологія GPS корисна в контролі палива

Зважаючи на сучасні досягнення в області технологій багато компаній у даний час з нетерпінням чекають можливості підібрати комплексне рішення для контролю палива автомобіля, яке буде оперувати різними метриками та створювати власні звіти.

Установка GPS пристрою може допомогти в моніторингу витрат палива завдяки формуванню різних аналітичних звітів на основі розташування, пройденої транспортом відстані, швидкості, часу руху й зупинок, тим самим заощаджуючи експлуатаційні витрати при транспортуванні.

Пристрій контролю також здатний передавати інформацію про будь-яке зниження або підвищення рівня пального в баку власнику в режимі реального часу, що унеможливлює маніпулювання даними про паливо. Менеджер системи контролю може бачити конкретний час зупинок, прибуття і відправлення будь-якої поїздки, що дозволяє порівнювати ці дані з записами журналу.

Крім надання різної аналітичної інформації пристрій також ефективно надсилає сповіщення в режимі реального часу керуючому автопарком в разі крадіжки палива. Рішення підходить для парків будь-якого розміру, різноманітні повідомлення-попередження відправляються навіть при вимкненому запаленні автомобіля.

Як працює пристрій контролю палива

Коли у паливний бак транспортного засобу встановлений датчик рівня палива, він зчитує інформацію безпосередньо з баку, що дозволяє операторам отримувати фактичні дані про витрати пального у будь-який момент. GPS модуль для моніторингу пального підключається до комп'ютера або мобільного пристрою, надає можливість отримувати точні звіти в режимі реального часу в друкованому форматі.

Застосування датчика рівня палива дозволяє не лише контролювати витрати пального, а й виконувати безліч інших додаткових функцій, таких як:

  • контроль температури для вантажних автомобілів з охолодженням,

  • вимірювання навантаження на осі,

  • контроль тиску для важких транспортних засобів.

GPS пристрій допомагає відслідковувати та вказувати на несподівані або незвичайні зміни у витраті палива і миттєво оновлює відповідні дані, включаючи час, місце розташування, зміну рівня палива в баку і т. д. Генерування звіту про різницю у об'ємі заправки палива проти споживання для якоїсь конкретної поїздки з подальшим порівнянням цих виміряних даних із відстанню переміщення дозволяє виявляти невідповідності без особливих зусиль.

У результаті, оператори парку можуть знизити експлуатаційні витрати та ефективно планувати майбутні поїздки транспорту.

CARS-CONTROL на ринку GPS моніторингу транспортних засобів

ТОВ "Електронік Технолоджі" (торгова марка CARS-CONTROL) успішно розвивається у сфері GPS моніторингу транспорту України та інших держав з 2011 року.

Компанія пропонує різноманітні автомобільні трекери для GPS стеження власного виробництва — висока ефективність застосування та популярність у різних галузях народного господарства досягаються завдяки використанню інноваційних технологій та методу DSDM (Dynamic Systems Development Method) розробки програмного забезпечення.

Пристрої лінійок Gryphon та Car Track призначені для дистанційного контролю та аналізу інформації з датчиків вантажного, залізничного, водного, сільськогосподарського автотранспорту і техніки.

Більш детально ознайомитися з продукцією CARS-CONTROL можна за посиланням.